AVGIFTER 

Avgiften per natt består av:

  • baspris för varje stuga och dess första gäst, (plus eventuella säsong supplemang)
  • 350kr för varje ytterligare vuxen
  • 200sek för varje tonåring yngre än 17
  • Gratis för barn under 12 år

INCHECKNING

Vanlig incheckningstid är mellan 16:00 och 22:00, men vi försöker alltid vara lyhörda för speciella krav från gäster. För det mesta kommer du att välkomnas och visas personligen in i din stuga. Om du planerar att anlända efter 22:00, vänligen meddela oss via telefon, SMS eller e-post, så förklarar vi hur du hittae nyckeln och släpper in dig själv i stugan.

MÅLTIDER

Det är möjligt att beställa frukost (150sek/person) eller middag (200sek/person) som serveras i din stuga på den tid du väljer. Varje stuga har sitt eget kök (dock inte Évika 1) och du är också välkommen att laga din egen mat. I så fall bör du överväga att köpa dina matvaror på väg hit, eftersom den närmaste butiken ligger 12 km bort.

TILLBEHÖR

Förutom måltiderna kan man boka bastu, jacuzzi, hyra båtar eller cyklar. Du kan beställa vid bokning eller på plats.

ÄGAREN

Mario, ägaren, bor på fastigheten i huvudvillan. Han är därför personligen tillgänglig för att hjälpa större delen av tiden och det kan ibland hjälpa att han talar flytande engelska, svenska, franska, italienska och norska.

HUSREGLER

Enligt svensk tradition: inga skor inomhus. Helt rökfritt inomhus. Husdjur är tillåtna mot en engångsavgift på 150 kr per vistelse, men bör alltid hållas under ägarens bevakning.

BETALNINGSMETODER

  • Kreditkort: MasterCard, VISA, Diners, JCB, Union Pay
  • Kontanter: kr, £, €
  • Apple Pay
  • Swish

Varje kund får en detailjerad faktura, vänligen kontrollera att allt stämmer.

ANKOMST FRÅN GÖTEBORG

Räkna med en 25min resa. Ta motorväg 27/40. >> Efter 17Km ta avfart 76-Björrodsmotet. >> Kör söderut, genom byn Björröd och fortsätt mot Eskilsby (på Eskilsbyvägen, att inte förväxla med Östra Eskilsbyvägen) >> Efter 10Km kommer du till en T-korsning: sväng höger mot Lindome. >> Du är nu på Östra Eskilsbyvägen. >> Efter precis 1km ser du en vägskylt för Évika. >> Ta inkörsvägen (utmärkt med sidoljus på nattetid). >> Vid Y-korsningen håll till vänster, parkera sedan på en av de fyra platserna på vår parkering.

Välkommen till Évika! >>> Google karta

ANKOMST FRÅN FLYGPLATSEN

Räkna med en 16 min resa. >> Ta motorväg 27/40 mot Göteborg. >> Ta den första avfarten, «Landvetter Ö», sväng vänster i slutet av utgångsvägen, sedan vänster under motorvägsbron, kör genom byn Björröd och fortsätt mot Eskilsby (på Eskilsbyvägen, att inte förväxla med Östra Eskilsbyvägen) >> Efter 10km kommer du till en T-korsning: sväng höger mot Lindome. >> Du är nu på Östra Eskilsbyvägen. >> Efter precis 1km ser du en vägskylt för Évika. >>Ta inkörsvägen (utmärkt med sidoljus på nattetid). >> Vid Y-korsningen håll till vänster, parkera sedan på en av de fyra platserna på vår parkering.

Välkommen till Évika! >>> Google karta

ATT TA SIG RUNT

Med bil: endast 16 min bilresa från Göteborg-Landvetter flygplats på låg trafikväg. 28 min från Göteborgs centrum.

Med Västtrafik: 1km från närmsta busshållplats, antingen från Lindome station eller från Landvetter Centrum.

Taxi eller shuttle från/till flygplatsen: kan anordnas på förfrågan


TILLGÅNG

Gästerna har fri tillgång till trädgården, bryggan och den naturliga stranden längs sjön, många vandringsleder i skogen som börjar mindre än 100 meter bort. Under vintern är det också möjligt att gå på den frysta sjön. Barn kan leka i den stora trädgården, det finns lekstuga, studsmatta, en gigantisk gunga, ett badmintonfält, klättringsområden, cyklar samt ett urval av inomhus- och utomhusspel.